background

Een deelkantoor
op mensenmaat

Coventis biedt een deelkantoor op mensenmaat, gericht naar ondernemers en mobiele professionals die een flexibele en voordelige oplossing wensen voor de vestiging van hun maatschappelijke zetel.


Wij bieden een dienstenpakket
met een persoonlijke aanpak !

Missie

 • Officieel geregistreerd

  Coventis is officieel geregistreerd bij de FOD Economie als dienstverlener aan vennootschappen voor het verschaffen van adressen in overeenstemming met de wet van 29 maart 2018.
  Coventis biedt een dienstenpakket aan dat volledig is afgestemd op de hedendaagse noden van ondernemers en eveneens beantwoord aan alle wettelijke vereisten voor het vestigen van uw maatschappelijke zetel.

 • Voordelig

  Een bedrijf opstarten brengt heel wat investeringen en risico's met zich mee. En die willen we voor een stuk voor u opvangen. Het uitgangspunt is heel eenvoudig: wij verhuren geen duren kantoren omdat onze klanten geen permanente kantoorruimte nodig hebben: ze werken vaak van thuis uit of verstrekken diensten op locatie van hun eigen klanten.

  Met alle technologische mogelijkheden die vandaag beschikbaar zijn heeft u als ondernemer de flexibiliteit om te werken waar u wilt. Met behulp van een deelkantoor bent u wettelijk in orde en kan u terzelfdertijd uw vastgoedkosten beperken en uw productiviteit verhogen.

 • Flexibele oplossing

  Een "virtueel kantoor" wat eigenlijk een zakelijk adres is met post service is wettelijk gezien niet toegelaten als maatschappelijke zetel. De wet vereist dat er burelen en de nodige uitrusting ter beschikking worden gesteld. Echter is het deeltijds gebruik van een werkplek wel toegestaan als dat voor de activiteiten van de klant volstaat.

  Om uw investeringskosten tot een minimum te beperken, biedt ons deelkantoor een kwalitatieve, flexibele en voordelige oplossing voor de vestiging van uw maatschappelijke zetel, zodat u zich kan concentreren op de core business van uw onderneming.

 • img
 • img
 • img

Waarden

background

Onze aanpak

Met 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven begrijpen we de uitdagingen waar ondernemingen mee geconfronteerd worden. We begrijpen het belang van een zakelijke omgeving die naadloos moet functioneren. Ons doel is om u te dienen en om u te helpen uw bedrijf te laten groeien tegen een gunstige en transparante prijs.

Bovendien bent u niet gebonden aan lange termijn contracten. Want waarom zou u een driejarig contract ondertekenen, wanneer u niet weet waar uw onderneming staat binnen twaalf maanden?

We beschouwen onze klanten als onze partners.  Bij Coventis maken onze positieve houding, totale toewijding en vriendelijke glimlach het verschil.

image
Bespaar op infrastructuurkosten

Met uw maatschappelijke zetel bij Coventis kan u uw infrastructuur- kosten beperken en toch de beschikking hebben tot kantoorfaciliteiten zoals een persoonlijke werkplek, postbehandeling en telefoonbeheer.

 • “Wij zijn SUPER tevreden over de service van Coventis Business Center, de medewerkers zijn steeds even professioneel en vriendelijk, de gemaakte afspraken verlopen perfect, het is een voortreffelijke samenwerking die men niet gauw meer vindt deze dagen.”
  Steve C. - Hasselt
 • “Vanaf het eerste contact viel me op dat alles zeer duidelijk en eenvoudig gecommuniceerd werd. Nu reeds enige tijd klant kan ik alleen maar tevreden zijn, alles verloopt prima. Post wordt perfect doorgestuurd en de kwartaalafrekeningen zijn tevens duidelijk en conform alle afspraken. Kortom, voor mij is dit de oplossing die ik zocht met net dat beetje meer.”
  Koen B. - Maasbree, Nederland
 • “Ons contact is altijd plezier, de postafhandeling gaat prima,
  en er wordt direct en moeiteloos gecommuniceerd.”
  Conny W. - Nieuw-Vennep, Nederland
background

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Hartelijk dank voor uw interesse in ons dienstencentrum
en de flexibele oplossing die Coventis biedt voor
de domiciliëring van uw vennootschap.

Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op
of stuur een mailtje naar: wim.vdb@coventis.be
We zijn ook bereikbaar via WhatsApp op nummer +32 497 534 465

Contact

E-mail: wim.vdb@coventis.be
Tel +32 (0)9 277 04 34
Gsm/WhatsApp +32 497 534 465

Adres

Stokthoekstraat 10A
9140 Temse

Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 9u - 17u
Zaterdag - Zondag: gesloten