background

Een business center op mensenmaat

Coventis is een business center op mensenmaat, gericht naar starters, kleine ondernemers en mobiele professionals die een flexibele en voordelige oplossing wensen voor de vestiging van hun maatschappelijke zetel.


Wij bieden een dienstenpakket
met een persoonlijke aanpak !

Missie

 • Virtueel werken

  Met alle technologische mogelijkheden die vandaag beschikbaar zijn heeft u als ondernemer de flexibiliteit om te werken waar u wilt. Met behulp van een virtueel kantoor of indien gewenst, een deelkantoor, kan u uw vastgoedkosten beperken en uw productiviteit verhogen.

 • Klantgericht

  Een bedrijf opstarten brengt heel wat investeringen en risico's met zich mee. En die willen we voor een stuk voor u opvangen. Het uithangspunt is heel eenvoudig:

  Wij verhuren geen dure kantoren omdat onze klanten geen permanente kantoorruimte nodig hebben: ze werken vaak van thuis uit of verstrekken diensten op locatie van hun eigen klanten.

 • Flexibele oplossing

  Om uw investeringskosten tot een minimum te beperken, bieden we een kwalitatieve, flexibele en voordelige oplossing voor de vestiging van uw maatschappelijke zetel, zodat u zich kan concentreren op de core business van uw onderneming.

 • img
 • img
 • img

Waarden

background

Onze aanpak

Met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven begrijpen we de uitdagingen waar kleine ondernemingen mee geconfronteerd worden. We begrijpen het belang van een zakelijke omgeving die naadloos moet functioneren. Ons doel is om u te dienen en om u te helpen uw bedrijf te laten groeien tegen een gunstige en transparante prijs.

Bovendien bent u niet gebonden aan lange termijn contracten. Want waarom zou u een driejarig contract ondertekenen, wanneer u niet weet waar uw onderneming staat binnen twaalf maanden?

We beschouwen onze klanten als onze partners.  Bij Coventis Business Center
maken onze positieve houding, totale toewijding en vriendelijke glimlach het verschil.

image
Bespaar op infrastructuurkosten

Met uw maatschappelijke zetel bij Coventis Business Center kan u uw infrastructuurkosten beperken en toch de beschikking hebben tot kantoorfaciliteiten zoals een persoonlijke bureau (deelkantoor), postbehandeling en telefoonbeheer.

 • “Wij zijn SUPER tevreden over de service van Coventis Business Center, de medewerkers zijn steeds even professioneel en vriendelijk, de gemaakte afspraken verlopen perfect, het is een voortreffelijke samenwerking die men niet gauw meer vindt deze dagen.”
  Steve Corthaut
  Zaakvoerder  -  Mazzeltoff BVBA
 • “Vanaf het eerste contact viel me op dat alles zeer duidelijk en eenvoudig gecommuniceerd werd. Nu reeds enige tijd klant kan ik alleen maar tevreden zijn, alles verloopt prima. Post wordt perfect doorgestuurd en de kwartaalafrekeningen zijn tevens duidelijk en conform alle afspraken. Kortom, voor mij is dit de oplossing die ik zocht met net dat beetje meer.”
  Koen Biesemans
  Zaakvoerder  -  Justconsulting BVBA
 • “Ons contact is altijd plezier, de postafhandeling gaat prima,
  en er wordt direct en moeiteloos gecommuniceerd.”
  Conny Wassink
  Office Manager  -  Transcontinenta Benelux BVBA

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

CONTACT Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9u tot 17u op werkdagen op het nummer 052 46 26 99.  
U mag ook altijd een bericht versturen via onderstaand formulier.  Indien u van ons binnen 24u geen antwoord heeft ontvangen,
is uw bericht waarschijnlijk niet toegekomen en kan u best telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen naar wim.vdb@coventis.be 

background